Клуби Прем’єр-ліги не проголосували за участь кропивницької «Зірки» в елітному дивізіоні

Перегляди: 1064

«Полтаву», яка припинила своє існування, в еліті замінить «Чорноморець», якщо це рішення ухвалять у Федерації футболу України.

Як повідомили кореспонденту СВN у прес-службі Української Прем’єр-ліги, клуби елітного дивізіону не проголосували за участь в наступному чемпіонаті УПЛ кропивницької «Зірки».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Натомість перевагу віддали одеському «Чорноморцю», який повідомив сьогодні, що президентом клубу став політик Вадим Новинський.

Необхідність вирішення долі 12 команди УПЛ виникла після того, як керівництво ФК «Полтава», який здобув путівку до еліти, несподівано повідомило, що клуб припиняє своє існування. Остаточне ж рішення повинен затвердити виконком Федерації футболу України.

Нагадаємо, у матчі-відповіді за право зіграти наступного сезону в українській Прем’єр-лізі, який відбувся 27 травня в Чернігові, кропивницька «Зірка» програла і залишила елітний дивізіон українського футболу.