Підприємці, які незаконно спиляли у Кропивницькому 18 дерев, відновлять насадження і заплатять штраф

Перегляди: 1057

ПП «Сервіс-Кіровоград», яке незаконно спиляло по вулиці Академіка Тамма у Кропивницькому 18 дерев, відновить зелені насадження та заплатить штраф.

Про це під час зустрічі з екозахисниками сьогодні, 12 липня, сказав заступник міського голови Олександр Грабенко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Спиляли більше дерев, ніж було дозволено, – це питання до підприємців, а не до нас, вони будуть покарані. Вони уклали договори на 110 тисяч гривень, і восени будуть усі зелені насадження відновлені. Крім того, екологічна інспекція виписала їм штраф на 10 тисяч гривень», - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні, 12 липня, на площі перед міською радою екозахисники вийшли на акцію протесту, аби зупинити незаконне, на їхню думку, знищення здорових дерев у Кропивницькому.

Останнім часом в обласному почастішали випадки знищення зелених зон, а на їхньому місці з’являються об’єкти підприємництва.

Раніше повідомлялося, що на вулиці Академіка Тамма в Кропивницькому ПП «Кіровоград-Сервіс», маючи висновки комісії і дозвіл на видалення 30 сухих дерев, спиляло 42 дерева.