У Кропивницькому людей проти будівництва дороги підбурює екс-кандидат від «Батьківщини» - ЗМІ

Перегляди: 2123

Колишній кандидат у депутати міськради Кропивницького Олександр Крившенко бере активну участь в акціях протесту жителів вулиці Тютюшкіна проти будівництва дороги та розширення дорожнього полотна.

Про це пише «УЦ».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протести виникли, коли підрядник уже приступив до виконання робіт і почав розчищення все ще ґрунтової в XXI столітті міської вулиці Тютюшкіна (колишня Бабушкіна) на Новомиколаївці під нове асфальтове полотно. А ще задовго до протестів закріплений за округом депутат міськради на прохання нібито жителів звернувся з офіційним запитом, міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав відповідне доручення, управління житлово-комунального господарства відпрацювало питання, зробило передпроектну документацію, відповідно до містобудівних нормативів розробили проект, провели тендер на його реалізацію.

«Зростуть комфортабельність життя, вартість нерухомості в цьому мікрорайоні. Буде зроблено освітлення. Покладемо обмежувачі швидкості, не будуть там ганяти», - сказав заступник міського голови Олександр Мосін.

Активно проти будівництва дороги протестує колишній кандидат у депутати міської ради від «Батьківщини» на окрузі, будівельно-гранітний бізнесмен Олександр Крившенко, зареєстрований хоч і неподалік, але на іншій вулиці. «Навряд чи варто сумніватися, що в ході наступних місцевих виборів він знову буде намагатися зайти в раду тут же, на окрузі», - відзначає видання.

Нагадаємо, 16 липня заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін зустрівся у своєму кабінеті з жителями вулиці Тютюшкіна (колишня Бабушкіна), які протестують проти її розширення. Ініціативну групу містян очолював Олександр Крившенко. «Наступна зустріч – виїзд на місце з рулеткою та з проектантом. Починаючи від першого будинку, особисто перевірю, як розрахунки проектантів відповідають реальним розмірам», – запевнив Мосін.

9 липня жителі вулиці Тютюшкіна звернулися з листом на ім’я міського голови Кропивницького Андрія Райковича з вимогою не порушувати їхні права. Люди вважають, що вібрація від проїзду великовантажних авто руйнуватиме їхні будинки.