Кропивницька «Зірка» знову програла

Перегляди: 918

У матчі четвертого туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі вчора, 12 серпня, у Києві «Оболонь-Бровар» приймала кропивницьку «Зірку».

В активі «пивоварів» були два очки, а «зіркові» турнірних балів не мали, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суперники перший тайм провели обережно, намагаючись, перш за все, зберегти власні ворота в недоторканості. Ініціативою більше володіли господарі поля, але небезпечних моментів кияни майже не створили. Підопічні Андрія Горбаня вправно захищалися й мали кілька хороших можливостей відзначитися після стандартів, але Хамільтона в першому випадку підвела виконавська майстерність, а в другому – м’яч після удару захисника кропивничан пройшов поруч із дальньою стійкою.

Коли ж в цілому нічийний перший тайм добігав свого завершення, «зіркові» вкотре у цьому сезоні пропустили гол «у роздягальню». На 43 хвилині після банальної передачі в штрафний гостей м’яч від ноги Хамільтона відскочив до Олега Слободяна. Завадити півзахиснику «пивоварів» пробити влучно метрів із 13 гравці «Зірки» не встигли. На перерву суперники пішли за мінімальної переваги підопічних Сергія Ковальця – 1:0.

У дебюті другого тайму господарі поля мали декілька хороших шансів збільшити свою перевагу, але завдяки вдалим діям голкіпера гостей Марка Медведєва, вправності захисників та невлучності форварда киян Олександра Деребчинського рахунок не змінився.

Надалі гості перехопили ініціативу і почали грати першим номером. Але моментів кропивничани створили небагато, та й реалізація підводила. Оболонці також не використали декілька своїх гольових можливостей. Попри всі намагання «зіркових» наприкінці протистояння відігратися кияни зберегли свою мінімальну перевагу й відсвяткували першу перемогу в сезоні – 1:0. «Зірка» й надалі не має жодного очка в турнірній таблиці.

Нагадаємо, у матчі третього туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі «Зірка» поступилася на своєму полі головним претендентам на вихід до елітного дивізіону – СК «Дніпро-1» – 0:2.