Батько-депутат замореного голодом хлопчика з Новоукраїнки звинувачує у всьому медиків (ВІДЕО)

Перегляди: 5700

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко, чотирирічного сина якого виявили замореного голодом, звинувачує лікарів у тому, що вони ставили над дитиною експерименти.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зверталися неодноразово до лікарів - лікарі ігнорували постійно, - заявив Мольченко. - Останній рік я помітив, що дитина дуже худнути почала, я купував у лікарні, щоб підтримати імунітет дитини, вітаміни. Я вважаю, що це наслідки тих експериментів, яка робила та медсестричка в цій лікарні».

Батько хлопчика з журналістами зустрічатися відмовився, говорив з ними по телефону.

Подробиці - на відео.

https://www.youtube.com/watch?v=sFcrdERJRAY

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Замість 16 кілограмів – норми для свого віку – малюк важив лише сім. Скільки дитина недоїдала – спеціалісти не беруться гадати. Чекають на результати обстеження.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Пізніше з’ясувалося, що батько хлопчика - депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко.