Чоловіків, які керували нападом на фермера з Кіровоградщини, випустили під заставу

Перегляди: 1845

Двох головних учасників розбійного нападу на полі ТОВ «АФ «П’ятихатська» у Петрівському районі випустили під заставу в 30 та 35 тисяч гривень за кожного сьогодні, 24 вересня.

Про це CBN повідомив генеральний директор ТОВ «АФ "П’ятихатська"» Олександр Поворознюк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це – двоє головних учасників розбою, головні над тими, хто розбивав комбайни – трактористи й комбайнери упізнали їх. Їм дали два місяці арешту або заставу під 30 та 35 тисяч гривень, – сказав Поворознюк. - В одного телефон дорожчий за розмір застави! Він зробив збитків на 5 мільйонів гривень, а його відпустили за такі смішні гроші – та він телефон в ломбард закладе, вийде, і скаже всім: "Дякую, до побачення". Це суддя Петрівського районного суду – Світлана Іванівна Колесник – прийняла таке рішення. Хоча, наскільки я знаю, частина 4 статті 185 Кримінального кодексу не передбачає звільнення під заставу».

Нагадаємо, на території Йосипівської сільської ради Петрівського району 19 вересня виник конфлікт між двома суб’єктами господарювання. На ситуацію оперативно відреагували працівники Петрівського відділення поліції, яких викликав власник поля.

Загалом поліцейські затримали 27 осіб з Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей. Їм вже повідомили про підозру.

Сільгосптехніку, яку члени угруповання використовували для незаконного збирання урожаю на полі АФ «П’ятихатська» в Петрівському районі, забрали в іншого фермера з Полтавської області.