Техніку, яка незаконно жнивувала в Петрівському районі, «віджали» в іншого фермера

Перегляди: 1421

Сільгосптехніку, яку члени угруповання використовували для незаконного збирання урожаю на полі АФ «П’ятихатська» в Петрівському районі, забрали в іншого фермера з Полтавської області.

Про це CBN стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Техніка (комбайни, трактори) належать фермеру з селища Глобино Полтавської області, якого трохи раніше «рейдернули». Тобто, це організоване злочинне угруповання працювало по всій Україні, а по зубах отримало тільки тут», – коментує джерело.

Нагадаємо, на території Йосипівської сільської ради Петрівського району 19 вересня виник конфлікт між двома суб’єктами господарювання. На ситуацію оперативно відреагували працівники Петрівського відділення поліції, яких викликав власник поля.

Керівник ТОВ «Агрофірма П’ятихатська» Олександр Поворознюк заявив, що його врожай намагалися відібрати за участі бійців батальйону «Дніпро-1».

Загалом поліцейські затримали 27 осіб з Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей. Їм вже повідомили про підозру.