На час ремонту шляхопроводу тролейбуси на Новомиколаївку замінять автобусами

Перегляди: 819

Від середи, 3 жовтня, пасажирів Новомиколаївки замість тролейбусів обслуговуватимуть великогабаритні автобуси №100.

Про це йшлося під час другого засідання штабу з організації та проведення капітального ремонту шляхопроводу по провулку Об’їзному, яке відбулося вчора, 1 жовтня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники наради під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна детально обговорили всі моменти початку виконання масштабних робіт.

Вирішено, що у період підготовчих робіт спеціалісти КП «Електротранс» у ніч з вівторка на середу здійснять демонтаж тролейбусних мереж над мостом для забезпечення можливості роботи автокранів. Відповідно, від середи всі тролейбуси, що рухаються до Лісопаркової розвертатимуться на кільці площі Дружби народів.

З четверга спеціалісти підрядної організації ТОВ «Мостобудівельний загін №112» заблокують в’їзди на шляхопровід з двох сторін крайніми смугами. Від цього моменту вільним для руху транспорту залишаться два центральних ряди руху.

Тимчасово кінцевою зупинкою тролейбуса, що курсує у напрямку Лісопаркової, буде «Швейна фабрика «Зорянка». Дістатися до Новомиколаївки та Лісопаркової можна буде автобусними маршрутами 46, 100, 116, 130, та маршрутними таксі 1Ц, 6, 55, 77 та 112 в прямому та зворотному напрямках. Власникам приватного транспорту рекомендовано утриматись від поїздок в напрямку мосту особливо в години пік.

Щоб підтримувати належну інтенсивність руху громадського транспорту в напрямку Новомиколаївки, управління розвитку транспорту та зв’язку уклало тимчасові угоди на пасажирські перевезення за маршрутом №100. Він буде коротким – від «Лісопаркової» до «Площі Богдана Хмельницького», що забезпечуватиме короткий інтервал руху і на ньому працюватимуть чотири автобуси великої і середньої місткості із резерву КП «Електротранс». А ще управління узгодило з підприємствами перевізниками цього напрямку питання збільшення кількості одиниць транспорту на існуючих маршрутах.

За матеріалами сайту міськради.