Мама дівчини, яка на День незалежності зникла на Кіровоградщині, звернулася до жителів області

Перегляди: 12201

Мама Діани Хріненко з Суботців Знам’янського району Олена впевнена, що її донька жива.

Про це вона сказала у коментарі «УЦ».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Пошуки силами правоохоронців і других військових дуже активні, - зазначила Олена Хріненко. - Людей задіяно більше, ніж в інших подібних випадках. Звичайно, всю Україну не можна охопити, але ми проходимо територію навколо села і по другому разу, бо статистика каже, що злочинці не везуть десь далеко, тому могли переховати на вже перевірену територію. Я хочу звернутися до мисливців, оскільки розпочався сезон полювання, щоб вони придивлялися до своїх собак, бо ті мають звичку розривати землю та качатися, якщо знаходять рештки тварин і відчувають трупний запах. Хочу звернутися і до грибників, щоб звертали увагу на якісь свіжі або незвичні порушення трав’яного покриву. Все може бути. Хочу звернутися і просто до власників собак, які вигулюють улюбленців навколо населених пунктів, – звертайте увагу на поведінку своїх тварин, бо в собак схожі звички. Я не розчарувалася і впевнена, що вона жива. Дійсно, затрачено дуже багато сил, перевіряється дуже багато інформації. Відсутність результату може свідчити, що надія залишається. Я вдячна всім, хто брав і бере участь у пошуках».

Нагадаємо, 16 річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

15 вересня жителі Суботців, незадоволені роботою правоохоронців, перекривали трасу біля села Костянтинівка.

Перший заступник голови Нацполіції України – начальник кримінальної поліції країни В’ячеслав Аброськін уже двічі побував у Суботцях, де зустрічався з місцевими жителями, родичами Діани та провів робочу нараду. Він розповів, що поліція підозрює у причетності до зникнення Діани Хріненко злодія з Кропивницького та його спільника.

Адвокат родини Хріненків Євген Кухаревський тим часом вважає, що викрадач Діани в поле зору поліції не потрапив, а дівчина – жива.