ГПУ проситиме Верховну Раду про дозвіл арештувати нардепа Березкіна

Перегляди: 1156

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький направив листа генпрокурору Юрію Луценку з проханням підготувати подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Станіслава Березкіна у справі про розкрадання грошей з Ощадбанку.

Про це Холодницький написав на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні з метою притягнення усіх осіб, ймовірно причетних до вказаних злочинів, мною підписано та скеровано Генеральному прокуророві України подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та взяття під варту (арешт) народного депутата України Березкіна Станіслава Семеновича за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 209 та ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 366 КК України», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро розслідує заволодіння 20 мільйонами доларів США державного банку, організоване народним депутатом Станіславом Березкіним.

Сина нардепа Максима Березкіна затримали та повідомили йому про підозру.