Дівчині, яку з Дня Незалежності шукають на Кіровоградщині, виповнилось 17 років

Перегляди: 6371

Вчора, 24 жовтня, Діані Хріненко з Суботців Знам’янського району, виповнилось 17 років.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пошуки дівчини, яка ввечері 24 серпня вийшла з дому на святкування Дня Незалежності й не повернулася, тривають.

«За фактом зникнення неповнолітньої Діани Хріненко працівниками поліції розпочато і активно розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. На теперішній час працівниками поліції вже проведено комплекс слідчо-розшукових заходів, спрямованих на встановлення її місцезнаходження. На жаль, Діану досі не знайшли, робота в даному напрямку продовжується і триватиме до логічного завершення – доти, поки її місцезнаходження не буде встановлено», - прокоментувала CBN речниця ГУ НП в області Віталіна Бевзенко.

Нагадаємо, 16 річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

15 вересня жителі Суботців, незадоволені роботою правоохоронців, перекривали трасу біля села Костянтинівка.

Перший заступник голови Нацполіції України – начальник кримінальної поліції країни В’ячеслав Аброськін двічі побував у Суботцях, де зустрічався з місцевими жителями, родичами Діани та провів робочу нараду. Він зазначав, що у справі є двоє підозрюваних.

Адвокат родини Хріненків Євген Кухаревський вважає, що викрадач Діани в поле зору поліції не потрапив, а дівчина – жива.