Подружжя, яке катувало голодом дитину на Кіровоградщині, позбавили батьківських прав

Перегляди: 1431

Олександра та Наталію Мольченків, які катували голодом чотирирічного сина, позбавили батьківських прав.

Таке рішення ухвалив Новоукраїнський районний суд вчора, 6 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомив у соцмережі директор Новоукраїнського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Юрій Мироненко, Мольченки «позбавлені батьківських прав відносно малолітнього сина». Попереду ще судові засідання про позбавлення батьківських прав щодо інших дітей.

Нагадаємо, з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першим з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

11 вересня Новоукраїнський районний суд обрав Мольченку запобіжний захід – два місяці цілодобового домашнього арешту. CBN повідомляв, що Олександр Мольченко регулярно порушує умови перебування під домашнім арештом.

Суд, крім того, задовольнив клопотання слідчого щодо призначення Мольченку психіатричної експертизи.

9 жовтня Новоукраїнський районний суд частково задовольнив клопотання слідчого прокуратури про зміну запобіжного заходу депутату райради Олександру Мольченку. Обвинувачення просило дати депутату два місяці перебування під вартою, суд вирішив, що одного достатньо.

16 жовтня судові засідання не відбулися через неявку представника органу опіки та піклування Новоукраїнської міської ради.