БК «Золотий Вік» з Кропивницького взяв упевнений реванш у сумчан

Перегляди: 1083

Сьогодні, 20 листопада, в спортивному комплексі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. Винниченка відбувся другий матч між кропивницьким «Золотим Віком» і сумським «СумДу» в рамках чергового туру чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі.

У першій чверті господарі забезпечили собі перевагу в сім очок – 24:17, яка поступово збільшувалася, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На велику перерву суперники пішли за рахунку 55:37. Фінальна сирена зафіксувала реванш «Золотого Віку» - 100:67. Команда здобула свою третю перемогу в чемпіонаті.

Найкращими на майданчику в господарів були Олександр Дробязко (26 очок, 12 підбирань, 4 передачі), Микита Мизь (18 очок, 3 підбирання), Олексій Масальський (15 очок, 4 підбирання, 5 передач) та Юрій Крамар (12 очок, 4 підбирання).

Завтра о 16:00 підопічні Георгія Ступенчука на виїзді зіграють матч-відповідь Кубку України проти БК «Кривий Ріг». Нагадаємо, в першій зустрічі перемогу здобули кропивничани - 92:86. Щоб продовжити боротьбу за трофей, їм потрібно зберегти шестиочкову перевагу.