Дружину депутата з Новоукраїнки, який морив голодом сина, звільнили від запобіжного заходу

Перегляди: 1117

Дружину депутата Новоукраїнської райради Олександра Мольченка Наталію звільнили від запобіжного заходу сьогодні, 6 березня, під час засідання Апеляційного суду, передає кореспондент CBN.

Раніше жінку відпустили під особисте зобов’язання. Сторона захисту подала апеляцію на запобіжний захід, але її не встигли розглянути - термін особистого зобов’язання сплив учора, 5 березня, о 18:45.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Колегія суддів постановила: апеляційне провадження з апеляційною скаргою керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури на ухвалу слідчого Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області від 25 лютого 2019 року, якою застосовано відносно Мольченко Наталії Олександрівни запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання в межах строку досудового розслідування, закрити у зв’язку з відмовою апелятора від апеляційної скарги», - прокоментувала головуючий суддя Віринея Кабанова.

Мольченку, в свою чергу, раніше продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 квітня.

Нагадаємо, у серпні 2018 року з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

Олександра та Наталію Мольченків позбавили батьківських прав, а Олександра можуть ув’язнити довічно.

Ліля Кочерга, CBN.