Мер Кропивницького доручив комунальникам активніше відловлювати бродячих собак

Перегляди: 935

У Кропивницькому посилять роботу з регуляції чисельності безпритульних собак.

Відповідне доручення надав комунальникам міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради вчора, 18 березня, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після потепління на території Кропивницького збільшилася кількість безпритульних псів. І кропивничани скаржаться на цілі зграї собак, що бігають містом. Андрій Райкович поставив завдання комунальному підприємству «Універсал 2005» активізувати роботу з відлову та стерилізації таких тварин.

«Вони зграями повилазили, люди бояться, особливо за дітей, – зауважив міський голова. - Посильте роботу, необхідно відстежувати локації, де бувають ці тварини. Вони ж і покусати можуть, і хвороби переносять, небезпечні для людей».

Водночас очільник міста закликав власників домашніх тварин бути особливо обережними і не дозволяти своїм улюбленцям підбирати їжу біля майданчиків для сміття, адже у місті розпочався період виконання деритазаційних робіт.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ