У Кропивницькому керівництво патрульних вийшло до учасників акції протесту. І пішло (ФОТО, ВІДЕО)

Перегляди: 4035

У Кропивницькому учасники акції протесту проти свавілля патрульної поліції дочекалися зустрічі з керівництвом патрульних біля входу до облдержадміністрації сьогодні, 23 липня, передає кореспондент CBN.

До них вийшли начальник управління патрульної поліції в області Антон Цюцюра, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, заступник начальника Департаменту Вадим Зеленський та начальник ГУ Національної поліції в області Роман Козьяков.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники акції вимагали відставки Цюцюри. Вони скандували «Ганьба!», «Вбивці!» тощо.

Олексій Білошицький заявив, що розслідування у справі про смерть кропивничанина Олександра Собченка у сутичці з патрульними триває.

Після того, як пристрасті серед протестувальників почали розпалюватись, поліцейські зайшли у приміщення ОДА.

https://www.youtube.com/watch?v=m1c5AZPJ0yA&feature=youtu.be

Лишився тільки Роман Козьяков, якому, однак, нормально виступити не дали. Тоді він теж пішов.

Нагадаємо, під час сутички з поліцейськими в Кропивницькому помер 51-річний майор міліції у відставці Олександр Собченко.

За версією правоохоронців, він першим поліз у бійку. Родичі покійного стверджують, що винні поліцейські.

Начальник ГУ Національної поліції в області Роман Козьяков заявив, що судмедекспертиза не виявила в Олександра Собченка тілесних ушкоджень, які призвели до настання смерті. Він також зазначив, що щодо поліцейських, які брали участь у конфлікті, проводиться службове розслідування.