У магазин підкинули записку з іменем підозрюваного у смерті Діани Хріненко

Перегляди: 16325

У магазин у селі Суботці підкинули записку з прізвищем та іменем підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко.

Про це «УЦ» розповіла мама дівчини Олена Хріненко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Олена сказала, що до місцевого магазину хтось підкинув записку з іменем підозрюваного. В інтересах слідства ми більше нічого про це писати не будемо, тим більше що поліції про цей випадок вже відомо. Поліція продовжує активно займатися пошуками, і є сподівання, що винуватці будуть знайдені й покарані, хто б вони не були та де б не переховувалися», - йдеться у статті.

«Церква з нас нічого не взяла, організація, де працює чоловік, виділила безплатно транспорт, школа теж надала автобус. Церкви між собою домовляються, щоб Діану пом’янули по всій Україні, щоб її душі було легше. Я роблю для своєї дитини все, що можна, не тільки для пам’яті тут, але й по відношенню до її душі», - сказала також Олена Хріненко.

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані.

26 липня у Суботцях попрощалися з Діаною.

Повністю статтю читайте у наступному номері «УЦ», який вийде друком у четвер, 1 серпня.