Аброськін подякував полякам за співпрацю в затриманні підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко

Перегляди: 1174

Перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін подякував польській поліції за співпрацю в затриманні підозрюваного у вбивстві жительки Суботців Знам’янського району Діани Хріненко

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За рік дуже багато зробили, десь помилялися, але виправлялися та йшли далі, - сказано в дописі. - І в цьому місяці ми встановили підозрюваного у вбивстві, а також встановили його місцезнаходження в Польщі, де він знаходився вже тривалий час.

І вчора завдяки співпраці між Національною поліцією України та поліцією Польщі підозрюваний у вбивстві був затриманий на прикордонному пункті з Польщею.

Це 28-річний житель одного з сіл Знам’янського району на Кіровоградщині.

Ми зібрали достатню доказову базу щодо його причетності до вбивства Діани Хріненко, але попереду ще багато роботи».

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані.

26 липня у Суботцях попрощалися з дівчиною.