Підозрюваний у вбивстві Діани Хріненко проситься на волю

Перегляди: 4778

Ленінський районний суд Кропивницького о 9:30 завтра, 19 вересня, продовжить засідання з розгляду клопотання захисту підозрюваного в убивстві Діани Хріненко Миколи Середніцького.

Про це з зали суду повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час засідання суддя Андрій Загреба розглянув питання зміни запобіжного заходу підозрюваному на непов’язаний з триманням під вартою.

Водночас прокурор заявив, що не отримав клопотання адвоката. Через це суд оголосив перерву у засіданні для ознайомлення з вимогами сторони захисту.

Продовження засідання - завтра, 19 вересня, о 9:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я жити без нього не можу». Інтерв’ю з цивільною дружиною підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані.

26 липня у Суботцях попрощалися з дівчиною.

Підозрюваного у вбивстві затримали в Польщі. 15 серпня суд обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави.