Адвокат підозрюваного у вбивстві Діани Хріненко заявив, що його підзахисного хочуть убити в СІЗО

Перегляди: 4256

Ленінський районний суд сьогодні, 4 жовтня, розглянув клопотання адвоката Олександра Урсаленка про переведення Миколи Середніцького, якого підозрюють у вбивстві Діани Хріненко, з СІЗО до ІТТ.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Урсаленко стверджує, що існує загроза його підзахисному. Нині Миколу Середніцького утримують у слідчому ізоляторі. За словами адвоката, обвинувачені, що там перебувають, загрожували життю Середніцького. Саме через це його тривалий час не виводять на прогулянки.

Тому Олександр Урсаленко просив перевести Середніцького до ізолятора тимчасового тримання, де «є можливості для забезпечення його безпеки та прав».

Розглянувши клопотання, суддя Ленінського районного суду Євген Тьор відмовив у його задоволенні без права оскарження.

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані.

26 липня у Суботцях попрощалися з дівчиною.

Підозрюваного у вбивстві затримали в Польщі. 15 серпня суд обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави.

Олексій Гора, CBN