Олександрійський журналіст звернувся до поліції через конфлікт із депутатом облради

Перегляди: 834

Олександрійський журналіст Віктор Голобородько подав заяву до поліції через конфлікт із депутатом Кіровоградської облради, начальником управління ЖКГ міськради Олександрії Геннадієм Лоцманом.

Про це він повідомив кореспонденту CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами чоловіка, депутат на нього напав та погрожував фізичною розправою.

«Це його право. Якщо він написав, отже мене викличе слідчий. В поліції я розкажу, як все було. У мене є свідки, адже там були й працівники управління ЖКГ», – каже депутат.

Як повідомила Віктору Голобородьку слідча Наталія Хлопова, справу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Національний союз журналістів України теж відреагував на заяву, й голова обласної організації НСЖУ Петро Мельник висловив свою підтримку.

Нагадаємо, депутат Кіровоградської обласної ради, начальник управління ЖКГ міськради Олександрії Геннадій Лоцман штовхав місцевого журналіста Віктора Голобородька, вибивав камеру з рук та погрожував розправою.

Депутат Кіровоградської облради, начальник управління ЖКГ міськради Олександрії Геннадій Лоцман стверджує, що журналіст Віктор Голобородько «ліз в його машину, де сиділи діти та дружина».