Підприємець про скандальне будівництво в спальному районі Кропивницького: «Це депутат піариться»

Перегляди: 2602

Підприємець Роман Сидоров збирається побудувати на вулиці Космонавта Попова у Кропивницькому медичний центр та обіцяє не чіпати зелені насадження, крім, імовірно, одного дерева.

Про це він заявив у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Там буде медичний центр, проект узгоджений з усіма службами, в тому числі й з тепловиками. Тому ніяких там аварій на тепломережах не буде», - сказав Сидоров.

Бізнесмен наголосив, що вважає слова депутата міськради Кропивницького Віталія Бєлова про незаконне будівництво піаром.

«Він просто піариться перед виборами. Саме же будується незаконно, а в цьому випадку переслідує свої політичні та бізнесові інтереси», - вважає Роман Сидоров.

Підприємець також зазначив, що зелені насадження не постраждають: «Те, що на фотографії, яку Віталій Бєлов продемонстрував, то взагалі не моя територія. Насадження не постраждають. На моїй ділянці є лише одне велике дерево - от з ним будемо вирішувати, як правильно зробити».

Нагадаємо, депутат міськради Віталій Бєлов заявив, що на вулиці Космонавта Попова в обласному центрі підприємець планує знищити зелені насадження.

Начальник міської спецінспекції Андрій Максюта у коментарі CBN сказав, що інспекція погодила проведення земляних робіт, оскільки не мала підстав не зробити цього: всі документи підприємця - в порядку.