Екс-начальниця департаменту культури ОДА очолила бібліотеку імені Чижевського. Поки - в. о.

Перегляди: 2732

Колишня начальниця департаменту культури Кіровоградської ОДА Валентина Животовська очолила обласну наукову бібліотеку імені Чижевського.

Про це вона повідомила кореспонденту CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я повернулася до своєї першої освіти, адже закінчила Харківський державний інститут культури за спеціальністю "Бібліотекознавство і бібліографія". Двадцять років працювала в бібліотеці, з них десять - заступником директора. Це робота, яку я люблю», - сказала Валентина Животовська.

Наразі вона - в. о. директора бібліотеки імені Чижевського. Конкурс на цю посаду обласна рада має оголосити найближчим часом.

Попередня директорка бібліотеки Олена Гаращенко пішла на пенсію.

Нагадаємо, 11 листопада 2019 року перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов представив нового голову Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Балоня. До призначення він був заступником голови Херсонської ОДА.

У січні 2020-го заступником Балоня стала Тетяна Волинець, яка очолювала у Херсоні обласний департамент туризму та курортів. На Кіровоградщині вона опікуватиметься цими ж питаннями та інвестиціями.