Кіровоградщина отримала допомогу від «Європейської Солідарності»

Перегляди: 1760

Кіровоградська область отримала 350 пакунків з продовольством – перший транш допомоги тим, хто в зоні ризику не тільки в сенсі здоров’я, а ще й економічно.

Про це йдеться на сайті Кіровоградської територіальної організації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кіровоградська обласна територіальна організація "Європейської Солідарності" на сьогодні має півтисячі прохань від людей про підтримку, 350 будуть закриті цього тижня», - зазначили в прес-службі.

Перші пакунки вже в Кропивницькому. Зараз вантаж готують до передачі тим, хто зробив заявку про допомогу на відповідній платформі.

Загалом нині в Україні роздадуть вісім тисяч коробок з продовольчими пакетами від «Європейської Солідарності».

Фонд Петра Порошенка також придбав десять тисяч захисних костюмів найвищого класу для медиків. Інше наразі виготовляють згідно передоплати. Контракт підписали на 70 тисяч таких костюмів.

«Так само, як ми збирали бронежилети, "розгрузки" для хлопців, які були роздягнені і без зброї, так само зараз ми маємо захистити лікарів. Вони на передньому плані боротьби з вірусом», - зауважив п’ятий президент України.

Нагадаємо, 20 захисних костюмів, захисні окуляри та рукавички придбала Гайворонська територіальна організація «Європейської солідарності».

Тисячу медичних масок передала обласна організація партії «Європейська солідарність» медикам та правоохоронцям, які озвучили таку потребу.

Все про коронавірус читайте за посиланням.