«Європейська солідарність» закликала керівництво області зберегти дитячий тубсанаторій на Кіровоградщині

Перегляди: 2665

Очільник обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергій Коваленко звернувся в офіційній заяві до голів Кіровоградської ОДА та Кіровоградської обласної ради, щодо ситуації у Староосотському дитячому протитуберкульозному санаторії в Олександрівському районі, передає кореспондент CBN.

«Закликаємо голову Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Балоня підготувати подання зі змінами в бюджеті, відшукавши ресурс для утримання протитуберкульозного санаторію для дітей в Олександрівському районі. Закликаємо голову обласної ради Олександра Чорноіваненка скликати позачергове засідання сесії. Також просимо депутатів усіх фракцій обласної ради підтримати виділення коштів для медзакладу», — йдеться у зверненні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, з першого квітня КНП «Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій» Олександрівського району не фінансується державою.

Раніше повідомляли, на сесії обласної ради депутати фракції «Солідарність» наголосили на необхідності фінансової підтримки медичних закладів після старту другого етапу медреформи.

Читайте також: Що відбувається з дитячим протитуберкульозним санаторієм на Кіровоградщині