У Кропивницькому з’явиться нова велика сім’я

Перегляди: 2006

Кропивницький придбає житло для нового дитячого будинку сімейного типу, передає CBN.

Як розповіла мати п’ятьох дітей, членкиня громадської організації «Асоціація жінок України “Дія”» Юлія Холодовська, на її заклик про допомогу у створенні нової великої сім'ї, де б виховувалися діти, які залишилися без батьківської любові, відгукнулося багато людей.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За тиждень вдалося зібрати 217 тисяч гривень, але цього все одно було недостатньо, аби придбати житло для нового дитячого будинку сімейного типу.

«Декілька тижнів я знаходилась, як в гостросюжетному фільмі, в останній серії, майже на останній секунді з'явився супергерой і всіх врятував», - розповіла Юлія Холодовська, описуючи свої відчуття від зустрічі з міським головою Андрієм Райковичем.

«Прийнято рішення, що місто купує будинок для дітей!!! Ми збираємо документи, паралельно управління у справах дітей займається купівлею будинку», - додала мати п’ятьох дітей.

Таким чином сім’я може направити зібрані кошти на інші потреби.

«Ми в будинок заберемо свої меблі, господарі нам залишають свою, але щоб прийняти ще сімох дітей потрібні ліжка, шафи, столи, постіль, посуд...

Ми будемо радитися з людьми, які жертвували гроші, і приймемо рішення. Поки ми заморозимо гроші до моменту купівлі будинку. А потім будемо усі разом вирішувати, як ними правильно розпорядитися», - розповіла Юлія Холодовська.

Нагадаємо, що Юлія Холодовська створює велику сім’ю. Їй, як жінці, що виховує двох прийомних діток, міське управління з питань захисту прав дітей запропонувало взяти до себе ще сімох хлопчиків і дівчаток.