Степан Цапюк в Олександрії готує масштабні фальсифікації

Перегляди: 3160

Степан Цапюк готує під час місцевих виборів в Олександрії масштабні фальсифікації.

Про це заявляють учасники передвиборчих перегонів, з якими спілкувався журналіст CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Габченко, керівник Олександрійського виборчого штабу партії «За майбутнє», назвав вчинок голови ТВК Валентини Вечірко «заздалегіть спланованою маніпуляцією від партії ОПЗЖ, яка має на меті фальсіфікацію результатів виборів».

Віталій Журавльов, який є керівником Олександрійської об'єднаної організації партії «Батьківщина» переконаний, що «це підготовка до фальшування виборів. Тут навіть вигадувати не треба: там команда спеціалістів в цьому. Вони ніколи чесно виборів не вигравали».

«Законом чітко сказано, хто має приймати такі рішення. А керівник ТВК порушила навіть Кримінальний кодекс. До тих пір, поки ми будемо дозволяти, щоб робили такі вчинки — нічого доброго не буде», — заявив Олександр Приходько, голова Олександрійського міського осередку партії «Сила і Честь», депутат обласної ради.

«Рішення про друк бюлетенів ухвалене таким чином, що дає підстави очікувати їх з порушенням чинного законодавства. В подальшому це може позначитися на результаті. Наразі наші юристи подали позов до Кіровоградського адміністративного суду, де вже відкрили провадження по даній справі, щоб повернути ситуацію в площину закону», — зазначив голова голова обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергій Коваленко.

Керівник районного виборчого штабу партії «Слуга Народу» Юрій Шклярук вважає: «такі дії є використанням адміністративного ресурсу з боку діючої місцевої влади. Ми приймемо це до відома, але будемо й далі продовжувати працювати в інтересах виборців».

Нагадаємо, голова Олександрійської ТВК Валентина Вечірко, без погодження з іншими членами комісії, уклала договір про друк бюлетенів.

Партія «Європейська солідарність» подала до суду на дії голови Олександрійської ТВК.