У Кропивницькому протягом майже 5 років триває суд по вбивству 16-річної Діани Хріненко

Перегляди: 2146

У Кіровському районному суді міста Кіровограда триває розгляд справи про вбивство 16-річної Діани Хріненко з села Суботці Кропивницького району.

Сьогодні, 10 квітня, на судове засідання не з'явився свідок К., його телефон давно не відповідає. Прокурор клопотав щодо ухвали про встановлення місця перебування свідка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім того, під час засідання сторона обвинувачення презентувала аудіозаписи, на яких підозрюваний спілкується зі своїм знайомим, і які нібито підтверджують причетність його до вбивства.

Прослухавши записи, суд вирішив звернутися до технічних працівників задля покращення якості запису.

Підозрюваний своєї вини не визнає, окрім того, зазначає, що під час допиту правоохоронці на нього тиснули та погрожували, щоб отримати свідчення.

По закінченню засідання суд ухвалив, зокрема, визначити місце проживання свідка та зобов'язати його відвідати наступне засідання.

Наступне засідання по справі назначили на 15 травня.

Нагадаємо, Діана Хріненко зникла 24 серпня 2018 року у Суботцях. На День Незалежності вона пішла на святкування у центрі села, але так і не повернулася. Шукали дівчину пів року. 26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані. У Познані (Польща) поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві дівчини.


Фото: Олена Павлюк, CBN

засідання Кіровського районного суду