Депутат, у якого забрали заморену голодом дитину, заявив, що його хочуть убити

Перегляди: 4267

Депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко, у якого забрали змореного голодом чотирирічного сина, переховує свою родину.

Про це він заявив програмі «Говорить Україна» на телеканалі «Україна», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мольченко обіцяв узяти участь у ток-шоу, присвяченому його історії. Однак перед зйомками написав, що відмовляється: «Мені погрожують убивством. Тому я переховую родину і в найближчі дні ні з ким спілкуватися не буду».

Знімальна група програми також не знайшла Мольченків - Олександра, його дружину Наталю і трьох доньок - у Рівному Новоукраїнського району, куди вони нібито виїхали з Новоукраїнки.

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Пізніше з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У своєму відеозверненні до ЗМІ депутат наголосив, що шукатиме виходи на національні телеканали.

Чотирирічного Владика забрали до дитячої обласної лікарні. Тим часом виконком Новоукраїнської міськради вирішив вилучити хлопчика з родини.