Сина нардепа з Кропивницького арештували і призначили заставу в 5 млн

Перегляди: 3467

Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжні заходи 10 підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом заволодіння кредитними коштами Ощадбанку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За наслідками розгляду клопотань усім підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави, в тому числі й голові наглядової ради та бенефіціару ПАТ "Креатив Груп", який є родичем народного депутата України та, за версією слідства, є одним з організаторів даної схеми. Вказаному підозрюваному суд визначив заставу в розмірі 5 млн грн. як альтернативу триманню під вартою», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро розслідує заволодіння 20 мільйонами доларів США державного банку, організоване народним депутатом Станіславом Березкіним.

Сина нардепа Максима Березкіна затримали та повідомили йому про підозру.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький направив листа генпрокурору Юрію Луценку з проханням підготувати подання на притягнення до кримінальної відповідальності Станіслава Березкіна у справі про розкрадання грошей з Ощадбанку.