Багатодітна родина з Кропивницького району отримала великий будинок (ФОТО)

Перегляди: 1655

Дитячий будинок сімейного типу з Бережинки Кропивницького району отримав власне житло.

Тепер велика родина з дев’ятьма дітьми житиме в комфорті, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Родина Наталії і Станіслава Бевзів уперше зустрічатиме Новий рік у триповерховому будинку. Тут – 280 квадратів. Раніше мали набагато меншу площу.

«У будинку тепло, є гаряча і холодна вода, газове опалення. У домі достатньо місця для навчання й ігор дітей. Облаштовані спальні місця. На кухні всім є місце», – сказала мати-вихователька Наталія Бевза.

Сім’я виховує дев’ятьох діток – трьох хлопчиків і шістьох дівчат від 2,5 до 12 років. За два тижні родина вже встигла облаштуватися в новому домі. Для усіх, запевняють, місця вистачає.

Придбали житло для родини коштом держави. Витратили мільйон 800 тисяч гривень. З них майже 300 тисяч профінансував районний бюджет.

«За останні два роки в області 77 дітей-сиріт отримали квартири. На це пішло майже 30 мільйонів гривень. Сім родин, які виховують прийомних дітей, отримали будинки. Це надзвичайно важливо для нашого регіону, бо ми ставимо собі за мету охопити всіх діток, позбавлених батьківського піклування, родинним теплом і батьківською увагою. Робота у цьому напрямку продовжується», – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ