У Кропивницькому жителі спального мікрорайону кидалися під екскаватор (ФОТО)

Перегляди: 3336

Забудовник Роман Сидоров отримав дозвіл на перенос водогону на вулиці Космонавта Попова в Кропивницькому та спробував розпочати роботи зранку сьогодні, 17 лютого, передає журналіст CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проти цього виступили мешканці сусіднього будинку та депутат міської ради Віталій Бєлов. Роман Сидоров показав дозвільні документи на перенесення водогону, але це не влаштувало присутніх, які вважають, що під час будівництва будуть знищені зелені насадження.

Ставши поперед екскаватора, жителі будинку Попова, 9, корпус 2, змусили будівельників відступити та власноруч почали засипати вириту яму.

Нагадаємо, депутат міськради Віталій Бєлов заявив, що на вулиці Космонавта Попова в обласному центрі підприємець планує знищити зелені насадження.

Начальник міської спецінспекції Андрій Максюта у коментарі CBN сказав, що інспекція погодила проведення земляних робіт, оскільки не мала підстав не зробити цього: всі документи підприємця – в порядку.

Бізнесмен Роман Сидоров сказав CBN, що збирається побудувати на вулиці Космонавта Попова медичний центр та пообіцяв не чіпати зелені насадження, крім, імовірно, одного дерева. Він також наголосив, що вважає слова Бєлова про незаконне будівництво піаром.