На сайті президента оприлюднили указ про звільнення голови Кіровоградської ОДА

Перегляди: 3378

Сьогодні, 27 червня, на сайті президента України Володимира Зеленського оприлюднили указ про звільнення голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня, передає кореспондент CBN.

«Звільнити Балоня Андрія Богдановича з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою», - йдеться в указі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як уже повідомлялося, Вищий антикорупційний суд частково задовольнив клопотання прокурора й обрав запобіжний захід керівнику патронатної служби Кіровоградської ОДА Сергію Шевченку у вигляді тримання під вартою на два місяці до 23 серпня з можливістю внесення застави в сумі 5 млн 67 тис 500 грн.

Нагадаємо, СБУ і НАБУ провело обшуки в ОДА, а також у будинках де мешкають очільник Кіровоградщини Андрій Балонь і керівник патронатної служби ОДА Сергій Шевченко, 25 червня.

У будинку Андрія Балоня правоохоронці вилучили майже 14 мільйонів готівкою у різній валюті.

Вищий антикорупційний суд обрав голові Кіровоградської ОДА запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб із можливість внесення застави 10 млн грн.