Староосотському дитячому протитуберкульозному санаторію запропонували варіанти переформатування

Перегляди: 1300

Педагогічному колективу Староосотсього дитячого протитуберкульозного санаторію запропонували кілька напрямів переформатування діяльності, передає CBN з посиланням на пресслужбу ОДА.

Як зазначила заступниця голови ОДА Тетяна Волинець, вчора, 8 липня, провели другу зустріч з людьми.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми розглянули перспективи існування закладу предметно, зважаючи на законодавчі зміни. Зупинились на оптимальному варіанті: щоб повноцінно функціонувати, санаторій має переформатуватись. Для цього колектив має напрацювати комплексну стратегію розвитку та обрати вектор змін. А їх не так і мало. Наприклад, вони можуть обрати оздоровчий, соціальний чи освітній напрями або взагалі поєднати декілька. Від цього залежать можливі шляхи їх фінансування», - повідомила Тетяна Волинець.

За словами головної лікарки санаторію Надії Левченко, через недостатнє фінансування мова йде про скорочення штатного роспису до 95 працівників. Гроші є лише до середини липня.

Наразі триває засідання депутатської комісії облради з питань охорони здоров’я, де мають визначитись зі структурою закладу.

Читайте та дивіться також: