Судове рішення про повернення 50% «Світловодськпобуту» громаді набуло чинності

Перегляди: 990

Судове рішення про повернення 50% СП ТОВ «Світловодськпобут» у власність громади міста набуло чинності.

Про це CBN повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Центральним апеляційним господарським судом відхилено апеляційну скаргу відповідача на рішення суду, яким задоволено позов Знам’янської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Світловодської міської ради до СП ТОВ "Світловодськпобут" та державного реєстратора про визнання протиправною та скасування реєстраційної дії про зміну складу засновників та виключення Світловодської міської ради з переліку засновників товариства», - сказано у повідомленні.

Відтак рішення господарського суду Кіровоградської області від 20 листопада 2019 року щодо повернення територіальній громаді Світловодська 50% майна СП ТОВ «Світловодськпобут», захопленого шляхом рейдерських дій, залишилося без змін.

Вартість комунальної частки у статутному фонді СП ТОВ «Світловодськпобут» становить 45,8 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За даними прокуратури, державний реєстратор незаконно змінив запис у реєстрі, виключивши з переліку власників «Світловодськпобуту» міську громаду. Єдиним власником у результаті став житель Полтавської області.