Депутат з Новоукраїнки, у якого забрали замореного голодом сина, починає «вмикати задню»

Перегляди: 2123

Депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко прибрав зі своєї сторінки у Facebook заяву про політичну розправу над ним.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На сторінці обранця немає і розповіді про те, як «особи, що називалися працівниками Новоукраїнської міської ради за участі заступника голови, без рішення суду, без рішення своєї фейкової ради увійшли на приватизовану територію мого домоволодіння, намагалися виламати двері в будинку, “барабанили” по вікнах, вимкнули самовільно електропостачання, про що було зроблено заяву про злочин».

Ще вчора, 14 серпня, обидва пости були на сторінці Мольченка. CBN зберіг скрін-шоти.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Замість 16 кілограмів – норми для свого віку – малюк важив лише сім. Скільки дитина недоїдала – спеціалісти не беруться гадати. Чекають на результати обстеження.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Хлопчик наразі перебуває в дитячій обласній лікарні.

Пізніше з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У Радикальній партії, за квотою якої Мольченко пройшов до райради, заявили, що докладуть зусиль, щоб відібрати в нього мандат.