Нардеп Ляшка назвав депутата райради з Новоукраїнки психічно хворим

Перегляди: 1620

Народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько прокоментував ситуацію з замореним голодом сином депутата Новоукраїнської райради Олександра Мольченка.

Свою думку він опублікував у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Дмитро Лінько[/caption]

Наводимо коментар Лінька повністю: «Жахлива ситуація в Новоукраїнці. Психічно хворий чоловік на ім’я Олександр Мольченко ледве не заморив голодом свою дитину.

В ЗМІ поширюють інформацію, що він був членом Радикальної партії. Повідомляю, що він ніколи не був членом партії, потрапив у 2015 році в районну раду висуванцем від РПЛ, але майже одразу був виключений з фракції. Забрати мандат не вдалось через юридичні проблеми. Але фактично після утворення місцевого ОТГ існування райради стало формальним, і тому про нього забули.

Мольченко - психічно хворий і неадекватний. Таких людей однозначно треба позбавляти батьківських прав, а за таке поводження з власною дитиною назавжди закривати. Це просто нелюд.

Наші місцеві партійці вже сконтактували з лікарями та збирають необхідну допомогу дитині. Зараз вирішується питання щодо двох інших дітей. Їх треба рятувати від таких батьків. Нелюдам не місце в такому суспільстві!»

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Замість 16 кілограмів – норми для свого віку – малюк важив лише сім. Скільки дитина недоїдала – спеціалісти не беруться гадати. Чекають на результати обстеження.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Хлопчик наразі перебуває в дитячій обласній лікарні.

Пізніше з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У Радикальній партії, за квотою якої Мольченко пройшов до райради, заявили, що докладуть зусиль, щоб відібрати в нього мандат.