Березкін-молодший вийшов з СІЗО - за нього внесли заставу

Перегляди: 3528

За п’ятьох арештованих у справі про заволодіння 20 мільйонами доларів США Ощадбанку внесли заставу.

Про це йдеться у листі юридичної компанії EQUITY, який є в «Української правди».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«26 жовтня 2018 року відповідні суми застав уже було сплачено. Ми очікуємо, що клієнти компанії вийдуть на свободу вже найближчим часом», - сказано у листі.

У листі адвокати заявили, що добилися зменшення застав шести своїм підзахисним: керівнику ЗАТ «Креатив», двом працівникам ПАТ «Креатив Груп», колишньому головному бухгалтеру Групи компаній «Креатив», колишньому директору ТОВ «ЗМЖ», колишньому акціонеру групи компаній «Креатив» Максиму Березкіну.

Раніше заступниця голови правління Ощадбанку Ірина Земцова, яку арештували у цій справі, внесла заставу в 7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро розслідує заволодіння 20 мільйонами доларів США державного банку, організоване народним депутатом Станіславом Березкіним.

Сина нардепа Максима Березкіна затримали та повідомили йому про підозру. Його арештували з правом внесення застави у 5 мільйонів гривень.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький направив листа генпрокурору Юрію Луценку з проханням підготувати подання на притягнення до кримінальної відповідальності Станіслава Березкіна у справі про розкрадання грошей з Ощадбанку.