Депутат з Кіровоградщини, який катував дитину голодом, залишатиметься під вартою

Перегляди: 939

Новоукраїнський районний суд за клопотанням прокуратури депутату Новоукраїнської районної ради продовжили термін запобіжного заходу Олександру Мольченку у вигляді тримання під вартою до 5 березня 2019 року.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Горе-батьку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, п.п.2.4,12 ч.2 ст. 115 (незакінченого замаху на умисне убивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб).

Санкція статті передбачає покарання за цей вид злочину від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нову підозру за вказаною вище статтею оголошено і дружині депутата.

Наразі слідство у справі триває.

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Виснаженого голодом чотирирічного Владислава з Новоукраїнки вирішили вилучити із родини Олександра й Наталії Мольченків. Таке рішення виконком прийняв через те, що батько кілька разів самовільно намагався забрати сина з-під нагляду лікарів додому.

Олександра та Наталію Мольченків, які катували голодом чотирирічного сина, позбавили батьківських прав, а Олександра можуть ув’язнити довічно.