На Кіровоградщині депутат - батько замореного голодом хлопчика - намагався забрати його з лікарні

Перегляди: 3069

Виснаженого голодом чотирирічного Владислава з Новоукраїнки вилучать із родини Олександра й Наталії Мольченків.

Таке рішення прийняв виконком Новоукраїнської міської ради у четвер, 23 серпня, повідомив «КП» міський голова Олександр Корінний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, таке рішення виконком прийняв через те, що батько кілька разів самовільно намагався забрати сина з-під нагляду лікарів додому.

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Пізніше з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У Радикальній партії, за квотою якої Мольченко пройшов до райради, заявили, що докладуть зусиль, щоб відібрати в нього мандат.

Суд має розглянути питання про позбавлення Мольченків батьківських прав щодо Владика.