На Кіровоградщині депутат, який морив сина голодом, заявив, що йому стало зле в СІЗО

Перегляди: 2276

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко, якого обвинувачують у морінні сина голодом, заявив, що йому стало зле в СІЗО.

Про це він сказав під час розгляду його апеляції на тримання під вартою в Кропивницькому апеляційному суді сьогодні, 25 лютого, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Не можу ні сидіти, не стояти, ні лежати», - сказав Мольченко.

Він уточнив, що не довіряє головуючій в суді, за його словами, суддя Кабанова раніше вже винесла незаконно ухвалу щодо нього і порадив їй іти з посади. Мольченко вважає, що рішення суду може бути необ'єктивним.

Адвокат підтримав підозрюваного, прокурор сказав, що не бачить причин щодо відводу судді.

Мольченко, крім того, почав вимагати швидку просто в залі суду, зазначивши, що почувається дуже погано.

Нагадаємо, Новоукраїнський районний суд за клопотанням прокуратури депутату Новоукраїнської районної ради продовжив термін запобіжного заходу Олександру Мольченку у вигляді тримання під вартою до 5 березня 2019 року.

Виснаженого голодом чотирирічного Владислава з Новоукраїнки вирішили вилучити із родини Олександра й Наталії Мольченків. Таке рішення виконком прийняв через те, що батько кілька разів самовільно намагався забрати сина з-під нагляду лікарів додому.

Олександра та Наталію Мольченків позбавили батьківських прав, а Олександра можуть ув’язнити довічно.

Ліля Кочерга, CBN