Депутат з Кіровоградщини назвав світлину свого замордованого голодом сина монтажем (ФОТО 18+)

Перегляди: 2149

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко попросив узяти справу, яка набула резонансу в усій Україні і за її межами, під свій контроль.

Про це він заявив під час засідання в Апеляційному суді сьогодні, 6 березня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мене тяжко катують як депутата, громадського діяча, хоча я повністю виправдав довіру громадян, сумлінно виконував свої обов'язки. За це я поплатився своєю волею, в мене відібрали дітей. Прошу взяти під свій контроль справу, яка набула резонансу в усій Україні і за її межами», - сказав Мольченко.

Він заявив, що справу проти нього сфабрикували - через те, що займався викриттям корупційних схем. Зокрема, фігурантами таких розслідувань стали голова Новоукраїнської РДА та міський голова Новоукраїнки.

«З моїми дітьми зараз усе гаразд. Їм нічого не загрожує і не загрожувало. Фото, до якого апелюють слідство і прокуратура, - фотомонтаж», - додав він.

Нагадаємо, Новоукраїнський районний суд за клопотанням прокуратури депутату Новоукраїнської районної ради продовжив термін запобіжного заходу Олександру Мольченку у вигляді тримання під вартою до 5 березня 2019 року.

Виснаженого голодом чотирирічного Владислава з Новоукраїнки вирішили вилучити із родини Олександра й Наталії Мольченків. Таке рішення виконком прийняв через те, що батько кілька разів самовільно намагався забрати сина з-під нагляду лікарів додому.

Олександра та Наталію Мольченків позбавили батьківських прав, а Олександра можуть ув’язнити довічно.

Ліля Кочерга, CBN