Депутат з Кіровоградщини, у якого забрали змореного голодом сина, вважає журналістів терористами

Перегляди: 2366

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко вважає журналістку каналу «Україна» Юлію Бабак терористкою.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо допис зі збереженням орфографії та пунктуації: «Юлія Бабак (журналіст телеканалу Україна) - учасник терористичного угруповання та має пряме відношення до викрадення наших дітей.

Ніхто не міг знати про те, що я з дружиною сьогодні буду в Кіровоградській обласній дитячій лікарні, куди злочинці під примусом привезли наших дітей. Зі слів нашої старшої доньки Олександри, усім дітям примусово роблять ін'єкції. Завідувачка інфекційним відділенням на відріз відмовляється повідомляти мені, що саме колять нашим дітям. Поліцейські, яких я викликав за номером телефону 102, приїхали одночасно як на мій виклик, так і на виклик "медиків". Протокол про факт правопорушення з ознаками злочину, вчинений "медичними працівниками" "поліціянт" складати відмовилися. Відео-доказ буде в коментарях. Люди, до моїх дітей з 30.08.2018 року застосовується репресивна медицина».

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Згодом з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У своєму відеозверненні до ЗМІ депутат наголосив, що шукатиме виходи на національні телеканали. Водночас участі у «Говорить Україна» він не взяв, заявивши, що йому погрожують убивством.

Чотирирічного Владика забрали до дитячої обласної лікарні. Виконком Новоукраїнської міськради вирішив вилучити хлопчика з родини.