На Кіровоградщині почався суд над депутатом, у якого забрали замореного голодом сина (ФОТО)

Перегляди: 3330

Новоукраїнський районний суд о 16:00 сьогодні, 5 вересня, почав розгляд справи про позбавлення батьківських прав подружжя Олександра та Наталі Мольченків.

Про це з зали суду повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На засіданні також присутні кілька жителів Новоукраїнки. Обоє Мольченків теж з’явилися.

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Згодом з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У своєму відеозверненні до ЗМІ депутат наголосив, що шукатиме виходи на національні телеканали. Водночас участі у «Говорить Україна» він не взяв, заявивши, що йому погрожують убивством.

Чотирирічного Владика забрали до дитячої обласної лікарні. Виконком Новоукраїнської міськради вирішив вилучити хлопчика з родини.