Депутат з Кіровоградщини, якого обвинувачують у замаху на вбивство сина, грозить журналісту судом

Перегляди: 1921

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко, якого обвинувачують у доведенні до смерті сина, хоче подати до суду на шеф-редактора CBN Андрія Лисенка.

Про це Мольченко написав на своїй сторінці у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Лисенко, зустрінемося в суді», - йдеться в дописі.

Виклик у суд до редакції CBN поки не надходив.

Нагадаємо, у серпні 2018 року з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

Як з’ясувалося згодом, Олександр Мольченко – депутат Новоукраїнської райради.

Мольченків звинувачують у замаху на вбивство малолітнього сина з особливою жорстокістю. Санкція статті – позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Слідство стверджує: глава сім’ї підозрював, що не є біологічним батьком хлопчика, тому навмисне морив його голодом і не пускав у помешкання медиків.

Подружжя позбавили батьківських прав.

25 вересня 2019 року Мольченка звільнили з-під варти у залі суду, замінивши тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.