Березкін-молодший прокоментував скандал довкола крадіжки державних грошей

Перегляди: 1126

Максим Березкін пріоритетними для себе напрямками вважає розвиток футболу та громадську діяльність, а також вірить у правосуддя.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 28 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі, зокрема, сказано: «Так, я дуже переживаю через події, що відбуваються в дану хвилину з моєю родиною! Сім'я - це найцінніше і найдорожче, що може бути у людини. Саме через це я не соромлюся того, що був і є частиною того, що створював мій батько! Я добре пам'ятаю як за часів розвалу і свавілля в лихі 90-ті батько був одним з небагатьох, хто вмів створювати! Він був справжнім прикладом не тільки для мене, а й для людей, які до нього тягнулися і були частиною його команди.

Я не можу зараз коментувати ситуацію з розслідуванням, так як процес не завершений, і, як би не банально це звучало, будь-яке моє слово може бути використано проти моїх рідних і мене. Я продовжую вірити, що правосуддя в нашій країні існує, а політичні замовлення не стануть відправною точкою для винесення судових рішень.

Щодо майбутнього хочу сказати, що на сьогоднішній день пріоритетними для себе бачу напрямки розвитку футболу в нашому регіоні, ми разом з вами обов'язково покажемо всій Україні, що футбол в Кропивницькому живе, а наші вболівальники не менш активні та ініціативні, ніж вболівальники Києва, Донецька, Дніпра чи Харкова. Другим напрямком руху, не приховую, в світлі останніх подій бачу для себе громадську активність. Відразу хочу обмовитися, саме громадську, спрямовану на вирішення конкретних проблем не тільки нашого регіону, але й України в цілому».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ